Als eerste bedankt voor alle aangesloten praktijken die de moeite hebben genomen om input te leveren voor onze hei sessie. Deze hebben we gedaan onder bezielende leiding van Joery Scheibeler van het KNGF om structuur in het gesprek te houden. Er is gestart met kort naar voren te halen wat de missie/visie van onze coöperatie is en hoe ver we nu hiermee staan. Naar ons eigen idee is het verbinden goed gelukt met 31 aangesloten praktijken. Het komende kwartaal ligt de hoogste prioriteit op kennismaking/positioneren met stakeholders. 

De focus ligt hierbij op wie zijn wij, hoe kunnen we elkaar helpen met de uitdagingen die we allemaal ervaren in de zorg. 

De actielijst op korte termijn is afspraken inplannen met:  

  • ZHCO/periscaldis
  • eerste lijns coördinator ADRZ
  • programmadirecteur Zeeuwse zorgcoalitie
  • hoofd zorginkoop fysiotherapie CZ

Op de iets verdere tijdslijn willen we gesprekken inplannen met de gemeentes van de praktijken die lid zijn van het ZFCO, hierbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken straks en zullen we zeker nog op terugkomen! 

In de nabije toekomst willen we jullie ook van informatie voorzien rondom contractering. Er is ook al  nagedacht over mogelijke inkoopvoordelen